Skip to main content

Palvelutarjontamme

 AIKAMESTARIT
- Palvelua jo vuodesta 1967 -   

                                                                        

 works Työpaja

Watchmaker - photographer - art engraver - computer expert - services since 1967 - I design and
I also make websites, as well as logos and business signs

Yhteenveto palveluistamme:

VALOKUVAUKSET
Käytettävissänne on yli 30 vuoden kokemus alalta; Ranskan-, Saksan-, USA:n-, sekä kotimaisten huippukuvaajien kursseilta saadut vaikutteet. Myös miljöökuvauksena luonnossa! Pyydä tarjous.. 

KEIKKAKUVAUKSET
Siunaus-, muisto-, perhejuhla-, ym tilaisuuksissa. Tarvitessanne studiotason kuvausta missä vain; palveluksessanne on keikkastudiomme!

KUVANKÄSITTELY
-wanhojen kuvien korjaukset ja muutostyöt Jäljennöskuvat wanhoista kuvistanne laadukkaasti; voimme tehdä vioittuneille kuville "ihmeitä", myös kuvien yhdistäminen ym. onnistuu... tuokaa wanha kuvanne ja todetkaa itse!

LOGON-, LIIKEKYLTIN- JA NETTISIVUJEN SUUNNITTELU
-Tutustu  sivuihin: Logon suunnittelu - Kyltin suunnittelu - Kotisivujen suunnittelu ja toteutus ja kysy lisää

KELLOHUOLTO


omakuvapaja Kelloseppä Heikki Ojala

Korjaamme kaikki kellomerkit ja -mallit antiikkikelloista viimeisiin elektronisiin rannekelloihin  - yli 40 vuoden kokemus ja ajan tasalla pidetty koulutus
-Sveitsiläisten kellojen TOP-SERVICE pätevyys Laatutyö - nopea toimitus.  Meillä pariston vaihdon suorittaa aina kelloseppä

KAIVERRUKSET 
-käsinkaiverrus -konekaiverrus

TIETOKONEIDEN HUOLTO - IT PALVELUA
Tietokoneet kuntoon asiallisin hinnoin !  Teemme myös kotisivuja Drupal sisällönhallinta ohjelmalla, avaimet käteen tai haluttuna pakettina ja ylläpidämme sivustoja. Uusi palvalu: PC:n käytön- ja nettiasioinnin opastusta. Nyt annan opetusta tarvittaessa myös pajallani, TUTUSTU ja tilaa aika!

Kysy lisätietoja puh 0400-858 351  -mail; heikki.ojala@gmail.com  

Palvelemme myös postitse ja Matkahuollon kautta, voitte lähettää meille työn; saatte hinta-arvion, jonka jälkeen päätätte sen teettämisestä.